Skidag for kvåsfolk på Naglestad

Foto: Naglestad skisenter på Facebook
Alle i Kvås, enten de er medlem av idrettslaget eller ikke, er invitert til familiedag med gratis renning på Naglestad skisenter kommende helg. Tilbudet gjelder først og fremst søndagen, men det vil også være gratis å renne for dem som heller ønsker å gjøre det på lørdag.

Det er Naglestad skisenter selv som har kommet med dette generøse tilbudet, noe vi selvsagt er svært takknemlig for.

Det du behøver å gjøre når du kommer til anlegget, er å henvende deg i billettluken og ta kontakt med Dag Atle Klungland. Han vil sørge for at kvåsfolk slipper til.

Bakken er åpen fra klokken 11.00 til 16.00. Det er enkelt kiosksalg i bakken, med salg av sjokolade, chips og brus. Det finnes en større grill på stedet. Denne blir fyrt opp, og skisenterets folk oppfordrer folk til å ta med medbrakt grillmat.

Skisenteret har varmestue med utsikt til bakken. Det finnes også noen få utleieski på Naglestad, men mulighetene for å låne ski er begrenset.

Bakken er fin for dem som skal lære seg å renne på ski. Den passer også dem som ikke har hatt ski på beina på en stund. Ta gjerne med akebrett, da dette også kan benyttes i anlegget.

Populære innlegg fra denne bloggen

Martin (15) raskest i Gumpeløpet-løypa

Klart for den tiende utgaven av Gumpeløpet!

VM-medaljør knuste løyperekorden