Ny løyperekord


Jan Åge Sakariassen, her på vei opp Brattestien, suste inn til ny løyperekord i fredagens 4 hills i Kvås. Lyngdølen kom i mål på den råsterke tiden 1.06.06, nesten fire minutter raskere enn hans egen rekord fra i fjor. Edvin Syvertsen ble nummer to, med 1.08.15.

Elsa Gyland Haugeland ble beste dame, med tiden 1.16.02.

32 deltakere stilte til start i det 26,5 kilometer lange rittet. Dette er fire flere enn i fjor, da det det var deltakerrekord. Kun én av deltakerne måtte bryte. Deltakerne forserte 866 høydemeter, etter å ha syklet opp Brattestien, Dydlandskleiva, Liskleiva og Markelandskleiva.

Raskeste Kvås-syklist var Edgar Vegge, som endte på femteplass med tiden 1.13.13.

Sju deltakere stilte til start i 2 hills (Brattestien og Liskleiva, 18 kilometer, 480 høydemeter). I denne klassen stilte flere unge deltakere. David Fjeldskår var raskest, med tiden 51.11. Sander Vatnedal fra Kvås var nest raskest, med tiden 52.09. Også Eirik Hjemlestad leverte flott innsats i den yngste klassen. Han var uheldig og måtte bryte løpet da han fikk ødelagt kjettingen i den siste av bakkenene.

Det er Sykleklubben Lyngdal og omegn i samarbeid med medhjelpere fra Team 43 i Kvås idrettslag som arrangerer 4 hills, som i år gikk av stabelen for sjette år på rad.

Vi kommer tilbake med resultatlister og bilder fra rittet seinere.

Populære innlegg fra denne bloggen

Martin (15) raskest i Gumpeløpet-løypa

Klart for den tiende utgaven av Gumpeløpet!

VM-medaljør knuste løyperekorden