Gardøl ble beste Kvås-løper

Frank Albert Gardøl ble raskeste Kvås-løper under det 13 kilometer lange Okseløpet fra Årnes skole til Kalåsknipen søndag. Han endte totalt på 5. plass blant de 25 som deltok i herreklassen, med tiden 58.28.

Asle Foss hadde sjuende raskeste tid, med 59.10. Edgar Vegge ble nummer 11 med tiden 1.04.24, mens Arne Kristensen kom på 20. plass etter å strevd seg opp til toppen av Kalåsknipen på 1.16.12.

Mandalitten Kåre Aanensen vant løpet suverent, med tiden 55.13. Han var godt foran lyngdølen Jan Åge Sakariassen som passerte målstreken som andremann på 56.52.

MHI-løperen Inger Dagny Saanum var den raskeste av de sju damene som fullførte Okseløpet. Hun kom i mål på 1.01.02.

Klikk på det lille bildet for å lese resultatlisten. Se også hjemmesiden til Okserittet, eller følg Okserittet på Facebook. Bildene fra løpet er tatt av Eli Anita Foss.