Plasthopping i Kristiansand


Torsdag 26. august drar en gjeng fra Kvås til Grim i Kristiansand for å hoppe på ski i plastbakken i Klappane.

Kvås idrettslag håper også at flere av de yngre, som var så ivrig i hoppbakken i vinter har lyst til å prøve å hoppe på plast. Det å hoppe på plast er omtrent det samme som å hoppe på snø. Noen mener faktisk plasthopping er bedre, og mer behagelig enn å hoppe på snø, ettersom det alltid er bra og stødig spor.

De som har lyst til å være med, kan hoppe med de skiene de har, eller låne idrettslagets hoppski og -sko beregnet for barn og unge. Hoppskoene er i størrelsene 37, 38 og 40. Det er førstemann til mølla.

Det er to bakker i Klappane. Den ene er en 35-metersbakke. Den andre er en 15-metersbakke, som er omtrent som den minste bakken i Kvås.

For de som vil hoppe i 15-metersbakken, er det bortsett fra hjelm ikke nødvendig med noe spesielt utstyr eller egne klær. Det er en fordel å bruke hansker. I 15-metersbakken vil det være mulig å hoppe med slalåmski.

Vi drar samlet fra sambrukshuset torsdag 26. august kl. 16.30. Hoppingen starter kl. 18.00 og varer fram til kl 19.30. De under 16 år må ha med en foresatt. Hvis noen har spørsmål kan Jan Rune Birkeland (90845384) og Tom Arild Støle (91360857) kontaktes.

Populære innlegg fra denne bloggen

Martin (15) raskest i Gumpeløpet-løypa

Klart for den tiende utgaven av Gumpeløpet!

VM-medaljør knuste løyperekorden