Bestill sykkelklubbdrakter!

Sykkelsesongen nærmer seg med stormskritt, og Kvås idrettslag har opprettet en egen sykkelgruppe – med navnet Team 43, som har fått sin egen Route 66-inspirerte logo.

I denne forbindelse inviteres alle sykkelinteresserte til å bestille teamets egne klubbdrakter. Draktene er ikke bare for dem som skal sykle Kristiansand-Hovden i slutten av mai. De er beregnet for alle mosjonister som er glad i å sykle.

Draktene kan nå prøves og bestilles ved G-Sport i Lyngdal. Bestilling må gjøres innen 24. mars for at man skal oppnå best mulig rabatt på varene.

Ti stykker fra Kvås er nå påmeldt til sykkelrittet Kristiansand-Hovden i klassen for glade trimmere. Disse ti sykler under Team 43, og det er anbefalt at disse går til anskaffelse både av bluse og vindtrøye i tillegg til valgfrie bukser.

Kontaktpersoner på G-Sport i Lyngdal er Kenneth eller Vibeke. Team 43 i Kvås idrettslag håper flest mulig benytter seg av tilbudet om å kjøpe sykkelklubbdrakter, og at det vil bli mange glade sykkeltrimme å se langs Route 43 opp Kvås-dalen fremover.

Populære innlegg fra denne bloggen

Martin (15) raskest i Gumpeløpet-løypa

Klart for den tiende utgaven av Gumpeløpet!

VM-medaljør knuste løyperekorden