Finsland-hopprenn på søndag


Søndag 28. februar klokken 13 er det hopprenn i Stubrokka i Finsland, en drøy halvtimes kjøring fra Kvås. Vi håper flest mulig fra Kvås i alle aldre kan stille der.

Det skal hoppes i fire bakker; en 5-metersbakke, en 15-metersbakke, en 25-metersbakke og en 35-metersbakke. Vi har fått informasjon fra idrettslaget i Finsland om at det i tillegg til hoppski er mulig å hoppe med både langrennski, telemarkski og slalåmski. Arrangørene vil også legge til rette for at deltakerne kan velge hvilke bakker de vil hoppe i.

Med andre ord; selv om rennet har status som kretsrenn, legges det opp nokså uhøytidelig.

Kvås idrettslag kommer ikke til å organisere noe felles opplegg rundt rennet i Finsland, og ber deltakere fra Kvås om å ordne transport på egen hånd. Påmelding til rennet kan gjøres i bakken, og vi anbefaler oppmøte i god tid før rennstart.

Hvis noen ønsker å trene i bakkene fredag eller lørdag, er det fullt mulig. Ta kontakt med Tom Arild Støle (91 36 08 57) hvis du har spørsmål omkring dette.

Bildet av Eirik Hjemlestad i lufta er fra da Kvås idrettslag arrangerte hopprenn i Slåttebakkene i slutten av januar. Foto: Torrey Enoksen, Farsunds Avis.

Populære innlegg fra denne bloggen

Martin (15) raskest i Gumpeløpet-løypa

Klart for den tiende utgaven av Gumpeløpet!

VM-medaljør knuste løyperekorden