Delta på hopprenn!


Hoppinteressen er stor i Kvås, med stor aktivitet i Slåttebakkene – spesielt på torsdagskveldene, når det er fast treningstid.

I den forbindelse oppfordrer Kvås idrettslag små og store til å delta på hopprenn i kretsen. Foreløpig vet vi om flere Kvås-hoppere som skal delta på renn både på Sandripheia i Vennesla 20. februar og i Stubrokka i Finsland 28. februar.

Påmelding til rennene gjøres av den enkelte. Det er ikke farlig å delta. Rennene er like uhøytidelige som de vi pleier å ha i Kvås.

Klikker du HER kan du lese mer om rennet på Sandripheia 20. februar, samt få informasjon om hvem du kan melde deg på hos. I dette rennet hoppes det i en 20-metersbakke og en 40-metersbakke. Trolig vil det også være mulig å hoppe i en liten 5-metersbakke for de minste.

Hvis du klikker HER kan du lese mer om hopprennet i Finsland 28. februar. Her skal det hoppes i en 5-metersbakke, en 15-metersbakke, en 25-metersbakke og en 35-metersbakke.

NB! På filmen over kan vi se hvordan det kan gå, selv i en liten hoppbakke. Frank Otto Røiseland skulle prøve ut hoppteknikk i 26-metersbakken i Slåttebakkene. Vi kan vel ikke akkurat si det var spesielt vellykket. For ordens skyld; det gikk bra med ham til slutt.

Populære innlegg fra denne bloggen

Martin (15) raskest i Gumpeløpet-løypa

Klart for den tiende utgaven av Gumpeløpet!

VM-medaljør knuste løyperekorden