Uavgjort mot Hægebostad

Et skadeskutt Kvås-lag klarte uavgjort 2-2 i torsdagens hjemmekamp mot Hægebostad 2.

Kvås spilte en god kamp, og kunne fort ha tatt alle tre poengene selv om gjestene ledet to ganger.

Hægebostad ledet 1-0 til pause. Kvås utlignet til 1-1 etter et frispark fra langt hold fra Tom Arild Støle. Skuddet touchet så vidt borti Christian Olsen på veien mot nettmaskene, og det er uvisst hvem som får målet godskrevet i historiebøkene.

Gjestene gikk opp til 2-1 på frispark fra langt hold ett minutt før full tid. Derfor var det befriende da Petter Birkeland i kampens siste sekund dundret inn utligningsmålet til 2-2 på en perle av et skudd - plassert trygt oppe i vinkelen. Dommeren blåste av kampen like etterpå.