Da hele Kvås spilte fotball...







Søndag 23. august var dagen da folk i Kvås gikk mann av huse, enten for å sparke fotball, eller for å se andre sparke fotball.

Familiefotballdagen som gikk av stabelen på Kvås gressbane ble besøkt av godt over 200 mennesker. Det er ganske mye i en bygd med 350 innbyggere. Av de om lag 200 fremmøtte, var minst 80 med på ulike fotballaktiviteter for folk i alle aldre.

I tillegg til uhøytidelig barnefotball ble det spilt to showkamper. Et damelag bestående av Kvås-damer tapte 1-6 mot et ungdomslag som besto av 12-16-åringer fra Kvås. Noe seinere tapte Kvås legends, bestående av kvåsinger over 30 år 1-2 mot Kvås young guns, som besto av kvåsinger fra 16-30 år.

Det ble også avholdt individuelle straffesparkkonkurranser. Anthony Jansen gikk til topps i klassen for 10-16 år. Åshild Gysland vant dameklassen, mens Øyvind Foss var best av mennene. Bygdas eget keepertalent Odd Runar Dillerud var keeper på samtlige straffespark. Han fikk langt over 100 straffespark avfyrt mot seg, og gjorde en flott innsats.

Speaker Rolv Gunnar Gitlestad loset publikum gjennom store deler av programmet på en utmerket måte, før han med mer enn gyldig forfall fikk dra hjem for å se Norge ta gull i friidretts-VM.

I tillegg til alle fotballaktivitetene var det salg av kioskvarer og grillmat. Inntektene går til fotballgruppa i Kvås idrettslag, som har lag i 6. divisjon.

Klikk på bildene for å se dem i forstørret utgave.

Populære innlegg fra denne bloggen

Martin (15) raskest i Gumpeløpet-løypa

Klart for den tiende utgaven av Gumpeløpet!

VM-medaljør knuste løyperekorden