Uavgjort mot Hægebostad

Kvås spilte uavgjort 2-2 borte mot Hægebostad 2 i 6. divisjon fotball fredag kveld.

Kvås ledet 2-0, hadde kampen i sin hule hånd – og burde ha satt inn 3-0 på straffespark i første omgang. I stedet ble det straffebom, og Hægebostad 2 spilte seg inn i kampen igjen.

Vertene reduserte til 2-1 på heading kort tid etter pause. Utligningen kom etter at en Kvås-forsvarer var uheldig og satte ballen i eget nett.

Kvås sine målscorere var Tor Sverre Fuglestein og Joakim Svendsen.

Kvås spilte meget bra den første drøye halvtimen på Kollemo fredag kveld. Hægebostad 2 overtok etter Kvås sin straffebom, og hadde en god periode som varte fram til litt over halvspilt andre omgang. Da overtok Kvås mer av spillet igjen.

Bildet er av Tor Sverre Fuglestein med ballen og Joakim Svendsen til venstre i sesongens første kamp mot Hægebostad.