Kvås best mot FIL

Kvås var best, og vant fortjent 3-1 mot FIL 2 i fotballens 6. divisjon på Kvås gressbane torsdag kveld. Tar man alle Kvås-sjansene i betraktning, burde seieren ha vært større.

Børge Foss satte inn 1-0 direkte på frispark nesten fra midtbanen. 2-0 kom etter et langt og hardt innkast fra Arve Gysland. Etter litt klabb og babb fikk Tor Sverre Fuglestein ballen over streken.

Gjestene reduserte til 2-1 da Børge Foss headet ballen i eget mål. Da overtok også FIL 2 mer og mer av spillet. Spillemessig slet Kvås i en periode i slutten av første omgang og i begynnelsen av andre omgang. Derfor var befrielsen stor da Daniel Hagen satte inn 3-1 for Kvås litt ut i andre omgang, etter flott forarbeid av Tor Sverre Fuglestein.

Med torsdagens seier klatret Kvås opp på tredjeplass på tabellen, etter to seire og to tap så langt denne sesongen.

Du kan følge Kvås Fotball på nett ved å klikke HER.