Pinlig tap mot Feda

Kvås presterte en slett forestilling mot svake Feda, og tapte hele 3-6 i fotballens 6. divisjon på hjemmebane torsdag.

Vertene åpnet uhyggelig tafatt, og gjestene scoret tre ganger før det var spilt ti minutter. Fedabuene fikk også et fjerdemål før Kvås begynte å score og ta innpå. Joakim Svendsen nettet to ganger, mens Thomas Rekevik satte inn ett mål for Kvås.

På stillingen 3-4 var det håp. Men i stedet headet Feda inn 3-5, og da Petter Espeland Nøkland bommet på straffe like etter, og Feda økte til 3-6 – var tapet et faktum. Det hører med til historien at Feda spilte halve andre omgang med kun ti mann, etter at de i straffesituasjonen fikk en spiller utvist.

Trøsten er at Kvås Fotball har blant landets 100 beste nettsider for fotballag. Dem kan du komme inn på ved å klikke HER.

Bildet er fra forrige kamp Kvås spilte mot Feda.