Eilef vant igjen

Eilef Hopland (16) fra Snartemo, som trener med joggegruppa i Kvås idrettslag, ble lørdag norgesmester i terrengløp, lang løype i 17-årsklassen. Tidligere i år ble han norsk mester i terrengløp kort løype.

16-åringen, som løper for Kristiansand idrettsforening (KIF) var lørdag tre sekunder foran sølvvinner Halfdan-Emil Færø fra Eikanger idrettslag. Hopland løp den fire kilometer lange løypa ved Haraløkka idrettsanlegg i Oslo på tiden 15.05.

Eilef Hopland ble ifølge kondis.no nummer ni i tilsvarende løp i fjor. Da gikk han hardt ut, og falt av på slutten. I år gikk han noe roligere ut, og vant til slutt.

Da unggutten vant terrengløp-NM i kort løype i vår ble han feiret med marsipankake av joggegruppa i Kvås. Vi skal ikke se bort fra at han blir feiret også nå.