Fullførte halvmaraton med stil!

Reidar Brådland fra Kvås idrettslag fullførte lørdag halvmaratondistansen (21.097 meter) under 3-Sjøersløpet i Stavanger. Det gjorde han med stil!

Reidar, som endte på 20. plass i klassen for menn 60-64 år passerte målstreken på tiden 2.30.00, og var godt fornøyd.

- Det var en fin trasé rundt tre vann. Jeg er fornøyd med å ha gjennomført, men det ble tøft for beina de siste åtte kilometerne. Jeg er ikke vant til å springe så langt, rapporterer han.

Over 2.000 deltakere var med under det tradisjonsrike 3-Sjøersløpet, som går rundt Mosvatnet, Stokkavannet og Hålandsvannet, hovedsakelig på flotte grus-stier.

Zerei Mezngi fra Skjalg var raskest gjennom den drøyt 21 kilometer lange løypa med tiden 1.05.44. Raskeste dame var Vienna Søyland Dahle, også hun fra Skjalg, som løp på 1.16.09.