Fikk kjenne på melkesyra

Slitne kvåsinger etter målgang. Fra venstre: Odd Arne, Rune, Tom Arild, Kjell Arne og Asbjørn.
Team 43, Kvås idrettslag var godt representert da det 55 kilometer lange terrengsykkelrittet Okserittet gikk av stabelen i Lyngdal lørdag. Fem kvåsinger både stilte til start og fullførte med stil.

Samtlige fem fikk virkelig kjenne på melkesyra i de heftige motbakkene i det beinharde løpet. Okserittet har start i Lyngdal sentrum, og fortsetter opp Dragedalen til den beryktede Oksebakken på Opofte. Derfra sykler deltakerne ned til Åpta og videre til Drange, før de tar fatt på den over to kilometer brutale bakken opp fra Drange. Ferden fortsetter videre via Hindersland og ned til Lastad før målgang i sentrum igjen.

Okserittet ble i år vunnet av Daniel Egeland Jarstø fra Stavanger SK, som satte løyperekord med tiden 1.43.49. Hege Linn Eie Vatland fra Gyland, som syklet for Sykleklubben Lyngdal og omegn vant dameklassen, også det med ny løyperekord for damer; 1.52.59. Totalt 191 syklister fullførte årets utgave av Okserittet, det sjette i rekken.

Her er kvåsingenes resultater (totalt):
75) Rune Hauan 2.12.51
100) Odd Arne Egeland 2.17.28
109) Tom Arild Støle 2.18.49
110) Kjell Arne Johannessen 2.18.50
161) Asbjørn Hauan 2.42.33

Også den utflyttede kvåsingen Øyvind Foss deltok, for Sykleklubben Lyngdal og omegn. Han syklet i mål på samme tid som Rune Hauan, 2.12.51.

LES OGSÅ: Kvåsinger syklet fort på Jæren

LES OGSÅ: Fornøyde kvåsinger på Hovden

LES OGSÅ: Kvåsinger på årets første sykkelritt

LES OGSÅ: Endte på 28. plass i Okserittet

Populære innlegg fra denne bloggen

Martin (15) raskest i Gumpeløpet-løypa

Klart for den tiende utgaven av Gumpeløpet!

VM-medaljør knuste løyperekorden