Kvås slo bunnlaget

Kvås trengte en halv omgang på å få spillet til å gli mot tabelljumbo Gyland på Kvås gressbane torsdag. Til slutt ble det en fortjent 5-0-seier.

Etter en svak start på kampen, med slett innsats og til tider Gyland-dominans, klarte Kvås-guttene omsider å ta over kampen sakte men sikkert. Til pause sto det 1-0 etter mål fra Joakim Svendsen.

I andre omgang var Kvås klart best. Målene trillet inn bak en god Gyland-keeper. 2-0 kom etter et skudd fra Thomas Rekevik, som gikk via en Gyland-spiller. Stig Even Gysland scoret det tredje målet, mens Sondre Ougland og Christian Olsen satte inn mål nummer fire og fem.

Kvås Fotball dekket kampen live på sine nettsider. De kan du komme inn på ved å klikke HER.