Tysk jubel i Kvås

Kvås-herrene klarte i torsdagens landskamp mellom Norge og Tyskland ikke å følge opp damenes suksess fra tirsdag, da det ble 2-1-seier.

Torsdag var det nemlig Tyskland som trakk det lengste strået i herrekampen, etter å ha vunnet 2-1 i en som vanlig tett og jevn landskamp. Det førte til høylytt jubel på Kvås gressbane.

Forsvarsspiller Jørgen Gyland fikk æren av å scoret Norges mål i sin landslagsdebut da han i første omgang fyrte av et skudd som det luktet svidd av. Tyskerne utlignet før pause, og satte inn 2-1-målet midtveis i andre omgang.

Selv om det til tider var småampert på banen, var alle like gode venner da det ble tatt lagbilder etterpå.

Søndag ligger det an til å bli nye landskamper, både på herresiden og trolig også på damesiden.